Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

söndag, februari 10, 2008

Falska flätor. Multicoloured socks.


Äntligen klara - mina falska flätor.
Kul och enkelt mönster,
men det blir nog enfärgade nästa gång!

5 Comments:

Blogger Penselkvinnan; said...

Snygga!!! Vad fort du stickar, det tar evigheter för mej. Men jag har ju alltid många saker på gång.

11:02 fm  
Anonymous Anonym said...

*s*
Ibland låter du ungefär som mig ;) "Kul och enkelt mönster, men det blir nog enfärgade nästa gång!"
Ja, dessa självrandande garner ÄR ett rent styggelse, hm... eller det blir nog EN ren styggelse va? Ja, hjärnan ÄR bomull, än - blää... Ngn som tror jag får ta en tur till vårdcentralen imorgon? hm, vill INTE, men varit hemma sedan tisdag förra veckan... ledig dag i morgon och utan röst och dyngtät i skallen, mm... ja, hur ska jag då klara sitta en hel dag i HD med användare och förklara vad som är fel eller inte - teletid mellan 09-17... dock börjar man ju tom tidigare :( Försökte prata i telefon idag, hahaha... och tur ingen ringde direkt i morse innan jag fått i mig massor av vätska o hej å hå... djuren tittade så konstigt på mig - hörde nog inte riktigt vad jag sa... gjorde det nämligen inte själv ;)
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som har funderingar på de där sockarna, så mönstret är nog sparat - tror jag... dock enfärgat, möjligen väldigt LITE melerat ;)
Vet du att många meddelar att när det tar bort funktionen WV, så får de mindre med spam... konstigt nog... Men, ibland får man så kul WV att man måste måste skratta... idag - vhjpknb - måste ha att göra med stickning - dock engelska på slutet - något om hjälp och knit back... eller? ;) förslag?

6:08 em  
Blogger Knit-Marie said...

Bim: ?????

10:07 em  
Blogger Bloggblad said...

Nu har jag markerat alla butiker på din garnsafari på min Sthlms-karta. Tack. Ser att jag åka en bra rutt med T-banan. Gå mycket kommer jag att göra ändå. Förmodligen tar jag The Big Five medan maken slumrar på hotellet...

Jag har - apropå kommentaren ovan - tagit bort det eländiga spamskyddet. har inte haft ett enda på ett helt år. Peppar peppar...

8:42 em  
Blogger Pinneguri said...

Jeg fikk disse sokkene i en swap i fjor av en svensk jente i selvstipende blå-hvite, og de er kjempefine. Så nei, ikke nødvendig å strikke dem i ensarget for å få fra mønsteret. Her blir mønsteret litt borte, men fargene i seg selv er jo veldig søte da :)

8:22 em  

Skicka en kommentar

<< Home