Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

söndag, februari 10, 2008

Hundra låtar. 100 songs.

My daughter challenged me: Make a list of your 100 best songs. So I did. Too too boring for you to read the whole list so I put together a visual overview.
Nä...ni ska inte behöva läsa listan. Men jag kan säga så mycket att, förutom en 90-talslåt (Soundgarden, Black old Sun) så var det bara 50, 60 och 70-tal. Och jag kan ge dig en visuell uppfattning med lite drygt 10% bilder :

2 Comments:

Blogger Penselkvinnan; said...

åh vad jag blir nostalgisk,Gasoline, nazareth, nationalteatern, tänk det var tider det!

10:58 fm  
Anonymous Anonym said...

Någon mer som blev nostalgisk!!! Gasolin har man tom hört IRL, Nazareth, not... Nationalteatern rullar än, här :) Dock på CD numera... Janis, inte illa - dock gick det ju illa... Jerka har man inte ofta missat, nej. Dock trillade han (på fyllan) av scen här en gång, hehehe... och senast jag hörde honom här var han - kass? Några godingar till var det också - även om jag inte är ett Elvisfan... och några är lite för gamla för mig - men lyssnar JA... En låt ÄR ett måste som final på StepBas - badrumslåten kallad, hehehe... undrar om hon behövde den när det kaklades och klinkrades? hm...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som försöker göra sig själv frisk - fungera dåligt :(

11:28 fm  

Skicka en kommentar

<< Home