Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

tisdag, januari 01, 2008

Vantar första FO 2008


Inspirerad av http://pinnehobby.blogspot.com/ville jag försöka mig på ett par vantar. Men man kan se vem som är mästaren om man går in på hennes blog, eller hur?

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

love the pig cloth!!

7:32 em  
Blogger Penselkvinnan; said...

Dom blev väl bra. Är det tvåändsstickning?

1:02 em  
Blogger Britt-Marie said...

Dina är verkligen jätteläckra, häftig avslutning högst upp.
Kul

Kram

11:53 fm  
Blogger Knit-Marie said...

Penselkvinnan: Nädå, det är vanlig strumpstickestickning, men jag är så mallig för att jag har lyckats använda strumpstickor. Dom har alltid bråkat med mig förut. Vändningen blev när jag försökte med Magic Loop, som jag tyckte var ännu svårare att ta till sig.
Tänker på dig idag!!

1:11 em  
Blogger Penselkvinnan; said...

Tyvärr fick åka hem utan behandling idag. skulle tagit cortisontabletter igår, vilket jag inte blivit informerad om.Nytt försök på tisdag.

2:20 em  
Blogger Pinneguri said...

Ja, de ble sånn de skulle bli, de? At du ikke sminker vottene, legger inn butox og løfter litt her og der, i tillegg til å bruke en dyr motefotograf, det skal vel ikke brukes mot vottene ;?
En sånn type tommel står på learn to do-lista mi. Det fins visstnok tre forskjellige (Ravelry!), og denne har jeg aldri prøvd.

12:20 fm  

Skicka en kommentar

<< Home