Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

torsdag, december 20, 2007

Heja stickgerillan!



Bark- och hjärtevärmare i Fatbursparken.
The Stockholm knitting guerilla puts its mark on Fatbursparken, between Medborgarplatsen and Stockholm Södra.

3 Comments:

Blogger Pinneguri said...

Jeg også følger strikkegeriljaens videverdigheter. For en fantastisk flott idé :D) Vi har noen her i Norge også, men ikke på samme nivå. Dere ligger - som på så mange andre områder - lysår foran oss.

Når det gjelder finull og latviske votter, Knit-Marie, så har jeg ikke noe imot Finull som sådan. Det er et veldig godt fargeutvalg, og garnet holder seg fint, og det er bra å strikke med generelt. Men ikke til latviske votter. Og ikke når man har striket latviske votter med annet garn, som feks Lanett. Det var dte jeg prøvde å si i bloggen min. Finull blir for grovt, jeg får ikke fram det vakre, kompliserte mønsteret i latviske votter med Finull.
Tusen takk forresten, for alle de hyggelige kommentarene i bloggen min :D

12:29 em  
Anonymous Anonym said...

En så´n skule jag behöva just nu!!!!

3:27 em  
Blogger Strumpstickan said...

Det blir mycket mysigare med glada färger:)

4:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home