Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

tisdag, december 11, 2007

She's done it again


Dear, dear S in CA knows what makes me happy so she sent me this.
Hon är för generös!

5 Comments:

Blogger Bim said...

Ja... generös person, ja... gissa om man blir lite avis där! Simply knitting har jag kollat i när någon haft den med på något stickcafé... Dock finns den INTE att inhandla här, nej! Gissa om det är mindre kul, bläää.... det ser ut som om det var mycket kul med i den tidningen, ja... hrmpf...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som inte tänker städa än... peka med hela handen möjligen åt något - och det HÅRT ;)

Bims Portal!/Sjöbackas blogg

9:34 em  
Blogger Penselkvinnan; said...

Åååå vad avundsjuk jag blir.

8:51 fm  
Blogger Thepas said...

Jag har den enorma turen att ha underbara föräldrar, en underbar blivande man och en underbar bonusson. Det leder till att det inte blir så mycket problem... och de poblem som kommer tar vi hand om så bra vi kan.

Edward älskar att jag stickar åt honom och han tjatar om mer varje gång han får något nytt. Vad hans mamma tyckerom det bryr jag mig faktiskt inte om, hon tycker förmodligen inte om det men så länge pojken är glad är det det enda som spelar någon roll. När det gäller mina föräldrar har han på senare tid börjat behandla dem mer som morföräldrar och det gör mig överlycklig. Vi har lite försiktigt börjat prata om dem som bonusmorfar och bonusmormor. Mina mamma och pappa frågade mig om jag tyckte att de skulle köpa julklappar till Edward, för vi har bestämt att bara barnen får klappar i år. Och självklart fick de det. Så nu har båda julklappar till honom och han blir alldeles säkert överlycklig. Det känns jättebra för jag vill verkligen att de ska vara delar av varandras liv. Edward har inte en jättestor familj på mammans sida (tror jag) och jag vill gärna att han ska få ta del av min. Jag kan säga mycket om min familj men de finns mycket värme och omtanke.

Nu blev det väldigt mycket men den här frågan är viktig för mig och jag skulle ha kunnat skriva dubbelt så mycket.

Jag hoppas att det ordnar sig till det bästa för dig och ditt bonusbarnbarn. Det tror jag att det gör.

10:05 em  
Blogger Efwa - Medea said...

Lyllos dig! Det är så kul med sticktidningar. Ett nr av Simply knitting har jag köpt på tradera men jag vill såklart ha fler. Handlar när jag eller maken är utomlands.

2:18 em  
Blogger Thepas said...

Åh så glad jag blir att någon kan finna mina ord användbara. Det känns hedrande att få vara någons krycka och jag ska göra så gott jag kan, även om jag själv är nybörjare. Jag har ju bara varit bonusmamma sedan i början av förra året.

Vad är ditt bonusbarnbarn för busfrö?(att min lilla pojke heter Edward och är 4,5 år vet du ju redan)

8:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home