Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

söndag, april 13, 2008

Fair Trade


Det kom ett tips i min brevlåda:

Stockholms första "Fair Trade Shop" öppnas den 10/5 klockan 11.00 på Tegnérgatan 8 nära ( T )-station "Rådmansgatan", ....för dig som vill köpa fina, spännande varor och samtidigt önskar ta mer etiskt ansvar för dina inköp. En butik fylld med kläder, heminredning, livsmedel, godis, smycken, väskor, handdukar, leksaker, fotbollar m.m. Medlem i www.varldsbutikerna.org & www.worldshops.org
Sprid detta till dina nätverk. Vi har inte råd att sätta in stora annonser i DN och SvD utan vi litar på att vi som folkrörelse ska sprida denna nyhet man till man, kvinna till kvinna o.s.v.

och, kan tilläggas,bloggare till bloggare; stickare till stickare!

3 Comments:

Blogger Kristoffer Lindh said...

Jag lovar att kolla upp.

12:02 fm  
Blogger Eldstickan said...

Vad bra! Jag har handlat delvis fairtrade i minst 20 år, men för ansågs det lite mossigt. Men nu är det hippt, det är bra;O)
Eldstickan ;o)

9:10 em  
Blogger Erika said...

Jamen visst är det spännande! Äntligen, säger jag!

7:57 em  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home