Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

onsdag, februari 27, 2008

Socks and mixing


Are you starting to detect a pink theme here? You're right, I'm using up my KoolAid stash from November 07.
Kommer nog att bli lite trött
på allt mitt gammelrosa...men inte riktigt än.

Så fick jag lust att använda mitt Zenit-färgade tunna merino (stickstämman i Leksand) till att blanda med. Det blev mitt karamellfärgade KoolAid, lite grått och lite mörkgrönt som blivit över.
Can't wait to see how it turns out knitted!






4 Comments:

Blogger Pinneguri said...

Som meg ser du til å være en "grønn" person. Det er jo helt nydelig det garnet.
Når det gjelder moasaikken, så kan du registrere deg på bighugelabs.com. De samarbeider med/er en del av flickr.com så når du leker deg med alle mulighetene de har er du direkte kobla til flickr-kontoen din. Smart.
Gleder meg til å se hva resultatet blir :)

7:46 fm  
Blogger Penselkvinnan; said...

Fina gröna färger! din 100 lista var kul att läsa många låtar jag gillar också, en del som man glömt o tänker när man läser å den var länge sen jag hörde, lite nostalgi alltså.

9:26 fm  
Blogger Knit-Marie said...

Tack för tipset, Pinneguri!

Penselkvinnan: Skulle kunna lägga till 100 bubblare... men nästan bara gammalt. Man stelnar med åren eller?

11:41 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej knit-mari.
Vad du är stickproduktiv. Som du säkert märkt, har jag nu lämnat min blogg på blogspot.com. Jag har funnit mig tillrätta på en ny sajt, där man skall vara medlem. Mycket aktiv sajt, där jag skriver små kåserier varje dag och är helnöjd med den respons jag får. Dock kommer jag att titta in på mina favoritbloggar ibland och hälsa på, hos dig för att se dina fantastiska kreativa arbeten.
Kram så länge i vårsolen.
Bibi

11:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home