Knit-Marie

Det är inne att sticka! Men målet är inte att producera tröjor och halsdukar, utan att varva ner och lösa livsproblem.En hjärnforskare går så långt som att säga att stickning har samma effekt på oss som meditation, yoga och qi gong. Ulrika Lokrantz Ur PS! juni-augusti 2006 Knitting is the thing to do! A scientist, specialising in the brain, even goes as far as to say that the effect of knitting is the same as with meditation, yoga and qi gong. Ulrika Lokrantz (Transl. BM Lind)

tisdag, oktober 30, 2007

Happy Halloween!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jajaja... halloween, hm... alla snackar om det, orkar man? Känns inte så just nu, suck...
Yngsta dottern, snackade jag med i helgen när hon reste mellan Gällivare-Haparanda, och hon undrade vad hon skulle vara utklädd till på party, hm. Häxa meddelade jag... Men, alla ska vara det, menade hon. Ja, men om du frågar mig, så häxa... Jag anser att jag bara MÅSTE ha varit häxa i ett tidigare liv... Ja, det som SKULLE ha kallats för häxa, men som egentligen INTE var det... Läst böckerna av vad hon nu heter, öhhh... Diana Gabaldon? Om inte, läs... Jag inser att jag varit häxa ja, ;) Tyvärr har jag INTE den senaste - Snö och aska... Tegelstenar och man läser från pärm till pärm utan att kunna lägga ifrån sig ;) hm... undrar om de finns som ljudböcker??? Vilken lyx det vore, hihihi...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som undrar om inte Strumpstickan hade pumpa med Knitty på istället, hehehe...

6:39 em  
Blogger Knit-Marie said...

Vårt Halloweenfirande startade med yngste sonens födelse under Halloweennatten. Det var 21 år sedan så det var inte lätt att hitta grejer...varken pumpor eller dekorationer. Fick lita till USAvänner.Vi gillar traditionen - lite kul i höstmörkret.

11:00 em  
Blogger Strumpstickan said...

Happy, happy, tbx:)

9:46 fm  

Skicka en kommentar

<< Home